Get Adobe Flash player

Meer informatie?

bel 0474/47.79.64

of mail

Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

Massages


Relaxatiemassage

Een rustgevende massage voor het hele lichaam. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van zuivere etherische oliën die hun specifieke werking hebben. Deze oliën worden aangepast aan je persoonlijke behoefte bv.: relaxerend, vitaliserend of stimulerend. Een massage die jou tot rust laat komen of je juist meer energie geeft.

Er is ook de mogelijkheid voor gedeeltelijke massages nl. rugmassage, massage voor de benen, en hoofd- nek- en schoudermassage. Dit werkt heilzaam en ontspannend als dat deel van het lichaam zeer gespannen is of wanneer er zich een blokkade voordoet, ook voor mensen die beroepsmatig dat deel van het lichaam belasten.

 

Kruidenstempelmassage

Dit is een massage met warme kruidenbuiltjes die een vulling bevatten van reinigende, relaxerende, activerende kruiden met een helende werking. De aangename warmte ontspant lichaam en geest. De huid wordt gereinigd door het schrobbende effect van de kruidenbuiltjes. Deze massage zet het lichaam aan om beter te functioneren en het evenwicht te herstellen. Echt een weldaad voor je.

 

 

 

Hot Stone Massage

Deze massage met olie en warme gepolijste lavastenen heeft een zeer heilzaam effect op het totale energiesysteem. De warmte van de stenen dringt dieper door, in combinatie met het gebruik van etherische olie en ook de handen heeft deze massage een heel relaxerende en vitaliserende werking. Hierdoor kan je weer in harmonie komen met jezelf.

(er worden geen sensuele of erotische massages gegeven)